четвер, 23 грудня 2010 р.

І мороз і сніг на Новий рік

На Новий рік буде морозна ніч, а вдень 1 січня – випаде густий сніг

Марія ДЕРКАЧ 
Цього тижня на західній Україні та Львівщині, зокрема, потеплішає.
Синоптики обіцяють 10 градусів тепла, танення снігу спричинить на дорогах справжню хляпавку. Проте тепла погода тішитиме нас лише до кінця тижня, у вихідні – знову морози та ожеледиця.

Як розповіла “ВЗ” завідувач сектору метеорологічних прогнозів Львівського обласного Гідрометцентру Надія Ясюренко, у Західній Україні на погоду цього тижня впливатимуть теплі атмосферні фронти з півночі Африки та Середземного моря. “Цього тижня на Львівщині будуть дощі, вночі та вранці – туман, – каже пані Ясюренко. – Температура повітря підвищиться, сніговий покрив розтане”.

У середу, 22 грудня, на Львівщині опадів не буде, вночі – від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла, вдень – 2-7 градусів вище нуля. У Львові синоптики обіцяють дощ, вночі – туман та слабку ожеледь. Вночі – 1 градус морозу, вдень – 4-6 градусів тепла. У четвер, 23 грудня, обіцяють хмарну погоду, місцями дощ. Вночі синоптики обіцяють від 11 градусів морозу до 4 градусів тепла, вдень – 5-10 вище нуля. У п’ятницю, 24 грудня, падатиме дощ, вночі та вранці обіцяють туман. Вдень обіцяють 5-10 градусів тепла.

“На Новий рік чекаємо на зимову погоду, - зазначає Н. Ясюренко. – Проте прогноз уточнимо, можливо, щось зміниться. Вночі з 31 грудня на 1 січня очікуємо 3-8 градусів морозу, місцями – до 10 градусів нижче нуля. Вдень 1 січня 2011 року – 1-6 градусів нижче нуля”.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...