пʼятницю, 17 грудня 2010 р.

До виконання - 8 років тюрми

Хто сказав, що бандитам тюрми? Ющенко? Луценко? Тимошенко?  Всі вони мололи язиками і втикали собі пір’я у різні місця. Мовляв, ми – переможці. Що захочемо, те й зробимо. Насправді вони виявилися дрібними «мазуриками», а не державними мужами.
Коли прийшов Янукович до влади, то все переграв по-своєму. А гасло «Бандитам – тюрми» залишив, та ще й резолюцію поставив: «До виконання». 
Отож і виконують те, що не могли вдіяти «мазурики». Як на сміх людям та на горе Луценкові, саме йому інкримінують кримінал. Нібито він у змові зі своїм водієм вкрав у держави 40 тисяч гривень. Казали ж-бо Юрію Віталійовичу тоді, коли він обіймав посаду міністра внутрішніх справ: «Не розпускай шмарклі. Знищуй корупцію і корупціонерів, а бандитам дай тюрми». Він плакався і бідкався, шукав різні причини, які «заважали йому танцювати».  Мабуть дотанцювався тепер. Так років на 8 тюрми. Юра Луценко нам  дуже рідний. він наш рівненський, хоч і большевик.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...