суботу, 11 грудня 2010 р.

Король!?...

Вчора по 1-му каналу "Останкіно! показували сповідь Філі. Гнітюче відчуття від переглянутого просто так передати словами не можливо. Одне зрозуміло; так, чи інакше,це хвора людина, яка потребує
клінічної допомоги. І можливо він правий- допомогти може тільки тюрма...
А взагалі то все ясно - Росія стрімко і безповоротно деградує.


Информационное агентство «Видео Новости»Филя просится за решетку


Пристрасті навколо постаті російського співака Філіппа Кіркорова з кожним днем розгоряються все більше.
Новий рік без Філіппа Кіркорова
Спочатку він побив жінку, потім зізнався, що психічно хворий, після чого вирушив на обстеження у психіатричне відділення ізраїльської лікарні «Тель а-Шомер» в Тель-Авіві. А тепер телеканали оголосили бойкот виконавцю Філіппу Кіркорову: вирізають його із уже знятих новорічних програм, а журнали знімають його фотографії з обкладинок.

Перший дзвіночок в ігноруванні та бойкотуванні Кіркорова зробив Валерій Меладзе, відмовившись записувати з Філіппом Кіркоровим спільну пісню для новорічного вогника Першого російського каналу. Тріо Меладзе – Кіркоров – Білан мало записати спільну композицію, та після інциденту на репетиції музичної премії “Золотий грамофон-2010”, коли Кіркоров жорстоко побив другого режисера церемонії Марину Яблокову, Меладзе навідріз відмовився з ним співати. У тріо скандаліста замінить Микола Басков.

Провчити забіяку вирішили і російські ЗМІ, вони лякають співака тим, що редактори ґлянцю відкликають з верстки макети новорічних випусків, де є згадки про Кіркорова, а телережисери переробляють уже змонтовані святкові передачі. Чи втілять у життя ЗМІ свої погрози, стане відомо на сам Новий рік. Як вчинить український канал “Інтер”, зіркою новорічної прем’єри якого є Кіркоров, наразі теж не відомо.

Прес-служба “Інтера” коментувати “ВЗ” ситуацію відмовилася. Та навряд чи канал буде перемонтовувати вже готовий новорічний музичний фільм “Здравствуй, сваха, Новый год!”, в якому Філіпп Кіркоров грає самого себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...