вівторок, 14 грудня 2010 р.

ВІДКУПИВСЯ!

КІРКОРОВ ВІДКУПИВСЯ!
Між співаком Філіпом Кіркоровим і режисером програми «Золотий грамофон» Мариною Яблоковою підписано мирову
   
     Співак Філіп Кіркоров, прой шовши обстеження в одній з клінік Тель-Авіва, повернувся до Москви. Психічних відхилень у співака не виявлено, повідомила його прес-секретар Ольга Алексєєва.
     До Ізраїлю Кіркоров вирушив після того, як режисер Марина Яблокова звинуватила його в побитті і подала на нього до суду. Сам співак стверджував, що двічі на рік страждає від нападів безпам'ятності і потребує лікування.
     Перед тим, як Кіркоров побив Яблокову, між ними відбулася словесна перепалка. Як стверджують свідки, дівчина в запалі обізвала співака «гондоном». А потім дівчина продовжувала коментувати претензії Кіркорова, голосно промовляючи: «Та хто він такий? Він що, президент?». Її ремарки остаточно розлютили Філіпа, він підскочив, ударив Яблокову по обличчю.
     На запитання, чи правда це, Кіркоров відповів: «Я все одно не повинен був її бити». Тому співак попросив у Марини Яблокової пробачення в прямому ефірі програми Андрія Малахова «Пусть говорят!».
     Тим часом сама Яблокова зробила нову заяву, в якій зізналася, що Кіркоров не бив її ногами і не тягав за волосся, а вдарив тільки рукою по обличчю.
     Більше того, Кіркоров і Яблокова підписали мирову, за якою співак заплатить дівчині компенсацію, а вона перерахує ці гроші в один із дитячих фондів.

1 коментар:

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...