пʼятницю, 17 грудня 2010 р.

Вкотре все навпаки

Як же так сталося,що школярка померла від пневмонії? Усі чекали висновків фахівців і ось, що сказали медики:"Безпосередньою причиною смерті Анастасії є гостра дихальна та серцево-судинна недостатність... Визначальним чинником злоякісного перебігу захворювання та настання смерті є відсутність адекватного лікування, насамперед призначення антибіотиків з першого дня захворювання. Медичні працівники, які лікували дитину вдома, не діагностували пневмонію..."
      Диво та й годі! З року в рік вітчизняні "специ" від медицини застерігають нас, батьків, шоб не "годували" хворих дітей антибіотиками. Тим більше з перших днів недуги. А тут все навпаки. Виявилось, що якби дев"ятирічну Настю все ж лікували з приміненням антибіотиків, то вона не  опинилася б б на кладовищі.
     Отже стався черговий, систематичний конфуз української медицини. Вкотре підтверджено переконання, що вона в глибокій задниці. Навіть якесь банальне запалення легенів не можуть діагностувати і призначити відповідне лікування....

1 коментар:

  1. Складається таке враження, що наші лікарі виконують план американського Далласа- на Україні повинні жити не більше 30-мільйонів.

    ВідповістиВидалити

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...