четвер, 30 грудня 2010 р.

Зустрічайте Новий рік весело


Посміхайтесь! Давно не секрет, що не лише наші емоції впливають на міміку, але й міміка здатна вплинути на настрій. Можливо, спочатку здаватиметься, що ваша посмішка вимушена, а тримати кутики вуст догори важче, аніж гантелі на витягнутих руках - постарайтесь. Адже ви серйозно прийняли відповідальність за свій стан?
Привітайте чи підтримайте близьких, кажіть компліменти та побажання, ви самі побачите, що ваш стан змінюється.
Робіть те, за що не будете соромитись потім, а чим будете пишатись у наступному році (наприклад, попросіть пробачення, підіть на компроміс, зателефонуйте першим).
Напишіть привітання собі і ще мінімум трьом особам. Спробуйте підійти до цієї справи творчо, з серцем і з гумором.
З чим у вас асоціюється хороше святкування Нового Року? Як ви можете наблизити свою реальність до цього ідеалу? Зробіть це, навіть якщо вам вдасться просто запалити свічку на столі.
Як би ви могли перейняти передноворічний настрій? Що побачити - на що подивитись? Що з'їсти-скуштувати? Подумайте, хто б міг вас підбадьорити в даний момент? Чи зможете ви зустрітись чи принаймні поговорити?
Дайте вихід своїм емоціям через хлопавки, феєрверки, салюти і петарди, можливо, пожартуйте чи привітайте незнайомих людей на вулиці зі святом.
Свято на самоті
Можливо, ви зустрічатимете Новій Рік на самоті, тоді:
Віддайте трохи свого часу для підведення підсумків минулого року: свідомо зосереджуйтесь на ваших досягненнях, позитивних і цікавих моментах, знайомствах, здобутих знаннях, всьому, що є для вас важливим. Занотуйте ці підсумки на аркуші паперу, та пам'ятайте, що писати потрібно з почуттям власної гідності :)
Сплануйте бажані події і здобутки у році наступному, також робіть це письмово, як саме і для чого - читайте ось тут
Напишіть собі листа на наступний новий рік зі своїми бажаннями і побажаннями з тим, щоб відкрити його рівно через рік.
Якщо пригнічений настрій стійко спостерігається більш, ніж 2 тижні, можливо, доречно залучити до реанімації власного настрою фахівця?
У будь-якому випадку, бажаю вам, шановні читачі, щасливого Нового Року, позитивного погляду на життя і умінь надання собі ефективної само-помочі в плані підняття настрою - адже кому, як не вам бути в цьому питанні найбільшим експертом? :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...