четвер, 16 грудня 2010 р.

Чи повідомлять про аудит?

Чечетов вважає, що БЮТБ блокує трибуну, щоб не допустити вибуху інформаційної бомби про Тимошенко (16 грудня 2010, четвер, 11:34)




Депутат Верховної Ради, перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов пояснює блокування депутатами із фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" трибуни парламенту їхнім небажанням заслуховувати інформацію міністра фінансів Федора Ярошенка про результати міжнародного аудиту фінансової діяльності Кабінету Міністрів під керівництвом Тимошенко.
Про це він сказав на брифінгу.
"Підґрунтя таке: завтра (17 грудня) у парламенті має вибухнути інформаційна бомба, яка може поховати остаточно залишки політичного рейтингу фракції БЮТ. Завтра міністр фінансів повинен доповісти результати міжнародного аудиту про широкомасштабне розкрадання бюджетних коштів минулим урядом", - сказав депутат.
Крім цього, на думку Чечетова, фракція меншостей шляхом блокування хоче не допустити заслуховування Радою 17 грудня звіту тимчасової слідчої комісії з питань з'ясування обставин використання бюджетних коштів керівництвом Державного комітету з матеріального резерву (з 9 грудня Державне агентство резерву).
Парламентарій додав, що ПР зацікавлена в налагодженні конструктивної роботи Ради й готова забезпечити поновлення діяльності парламенту для прийняття державного бюджету на 2011 рік до 24 грудня.
Як повідомляло агентство, Рада заслухає в п'ятницю, 17 грудня, у межах "години питань до уряду" інформацію Ярошенка про аудит фінансової діяльності органів влади.
7 грудня Ярошенко заявив про виявлення міжнародними аудиторами фінансових порушень у діяльності Кабміну Тимошенко в період 2008-2009 років на 3 млрд гривень

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...