четвер, 2 грудня 2010 р.

Сільським парубкам на замітку

     Виявляється, колір білизни може розповісти про сексуальні бажання дівчини.
     Жінка в чорному - рокова жінка, за якою тягнеться шлейф з терпких духів і розбитих сердець. У любові вона-вільна, розкута, без комплексів і дозволяє партнеру надзвичайно багато, однак  змінює їх, як рукавички. У своєму  пошуку зупиняється, лише тоді, коли втомлюється від пристрасті та інтриг і захоче дітей.
    Дівчина в білизні кольору вина Бордо- в майбутньому фатальна жінка і гарна дружина. Вона дуже імпульсивна, пристрасна, готові на будь-які труднощі у боротьбі за кохання. Зрештою така дівчина стає ідеальною дружиною, практичною і надійною.
    Рожева Барбі. Вічна дитина, чутлива і щира натура, дуже образлива і примхлива. Вона часто дується, але швидко пробачає. Їй хочеться бути схожою на ляльку Барбі. Вона не виносить конфліктів і завжди поступається.  Дівчину в рожевому так і хочеться потискати.
     Біла і пухнаста. Це класика для справжньої леді. Любителька білого не любить ніяких химер і багато деталей природніх.Вони традиційні в сімейних стосунках і романтиці свого шарму. Новомодні принципи не для них.
    Богема в синьому- творча натура, неординарна і загадкова. В любові вона пливе по хвилях, повністю довіряє партнеру і нічим не обмежує його фантазії. Часто тоне в глибокій хандрі, після чого стрімко піднімається до натхненних висот. Товариська, відкрита для нових знайомств, але не довірлива.
    Червона, як кров - по натурі лідер, темпераментна, принципова, вперта кар"єристка і левиця в коханні. Нікому не поступаються. Образу нікому не пробачають. Просто флірт таким дівчатам не потрібен. Часто не можуть впоратися з власним гнівом і сильними емоціями.
     Отже  у дівчат те, що на виду - для всіх, те що приховано - тільки для себе і свого пацана. На думку психологів, колір білизни багато розповідає про характер жінки, її емоції, а також видає її страхи, сексуальні бажання і навіть нереалізовані мрії. То ж кавалєри будьте уважними...

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...