неділю, 12 грудня 2010 р.

15 грудня останній день подачи Заяви.

Для, тих, суб’єктів господарювання, які у 2011 році бажають працювати на спрощеній системі оподаткування, нагадуємо що „Заява про право застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності“, подається податковій інспекції до 15 грудня 2010 року.
Багато хто із підприємств чи підприємців, намагаючись максимально полегшити свою роботу, працюють на спрощеній системі оподаткування. Для того, щоб працювати на спрощеній системі оподаткування, платникам податків необхідно подати до місцевої податкової інспекції Заяву про право застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, заздалегідь сплативши єдиний податок. Ті, хто щойно зареєструвався суб’єктом підприємницької діяльності, мають змогу перейти на спрощену систему оподаткування з періоду, у якому проведено їх реєстрацію. Справляння єдиного податку здійснюється відповідно до Указу Президента України „Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва“. Розмір єдиного податку для приватних підприємців встановлюється міською та районною радами залежно від виду діяльності і не може становити менше 20 та більше 200 гривень на місяць.
Спрощена система оподаткування, безумовно, приваблює багатьох суб’єктів підприємницької діяльності. Адже за її допомогою можна уникнути сплати частини податків, у т.ч. і ПДВ. . Останній день подачі Заяви 15 грудня поточного року. Сподіваємося, панове єдинщики, що ця стаття нагадає вам і про необхідність своєчасної сплати цього податку. Останній день сплати єдиного податку — щомісячно до 20 числа.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...