вівторок, 21 грудня 2010 р.

Відчутна різниця /Може знадобиться/

Виявляється, від простуди і грипу можна лікуватися "дорого" й "дешево". Давно і всім відомо, що найкращий захист- профілактика. Торік справжнім "хітом" в аптеках були оксолінова мазь і марлеві пов"язки. Нині вони є скрізь і коштують до 2-гривень, мазь трохи подорожчала: від шести до восьми гривень за тюбик. Відмінним профілактичним засобом є настойка ехінацеї, яка тягне близько 3-гривень за флакон. Проте лікарі прописують імпортний "Імунал" вартістю понад 30-гривень.
     Якщо ж профілактика не позбавила вас від простуди і все таки звалив грип, то тоді доведеться приймати ефективніші ліки. Медики часто приписують дорогі закордонні ліки- симптоматичні препарати: " Рапідон" і " Ефферелган" спустошать ваш гаманець на 20-30 гривень, тоді,як "Парацетамол", що міститься в них, окремо вартує... 1-гривню. А "Терамін" й "Аспірин", які ефективні при болю голови і високій температурі тягнуть на 18-20 гривень, а наш аналог-"Ацетилка"- є в кожній аптеці і вартує ту ж таки гривню.
      Як противірусний препарат в аптеці часто пропонують "Афлубін" по 35 гривень, проте абсолютно так допомагають і наші краплі "Джерело" за 20 гривень. Ото ж порахуймо, лікування по "закордонному"  обійдеться що найменше у 180-200 гривень, а по "нашому" набагато дешевше і обійдеться у 45-50 гривень. Як бачите різниця відчутна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...