четвер, 9 грудня 2010 р.

Перерізати стрічку планують у 20 числах грудня.

Рівненські чиновники називають нову дату відкриття автостанції біля торгового центру "Чайка" —перерізати стрічку планують у 20 числах грудня. Про це OGO.UA повідомив начальник міського Управління транспорту та зв’язку Віталій Миронюк. Відстрочення початку експлуатації об’єкта він пояснює прискіпливою увагою до інвесторів з боку міської влади та Державтоінспекції.

— Думаю, вже з 1 січня автовокзал працюватиме у штатному режимі. До інвесторів дуже жорстко поставлені вимоги від мера, від ДАІ — тому весь час преносяться терміни здачі. Деякі корективи внесла і погода, — розповідає Миронюк.

За його словами, наразі на території автовокзалу мають встановити 28 дорожніх знаків. Також корективи у графіки руху маршруток, які нині рушають від залізничного вокзалу, внесли в обласному автоуправлінні.

— Автовокзал вийшов гарний, європейського типу. Добре обладнаний. У листопаді Мінтранс видав наказ, за яким усі автостанції мають бути атестовані, їм буде присвоєно категорію. Розраховуємо, що ця станція здобуде найвищу — перший клас, — нахвалює головний транспортник Рівного.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...