четвер, 9 грудня 2010 р.

Мільйон на весілля


Мер Києва Леонід Черновецький дотримав свого слова і подарував на честь весілля секретарю Київради Олесю Довгому і його нареченій Катерині Ілляшенко мільйон доларів!
    
     Нагадаємо, два роки тому мер заявив, що подарує мільйон доларів дівчині, яка «окільцює» Олеся Довгого (1 листопада Олесю виповнилося 30 років - ред.). Нею виявилася Катерина Ілляшенко - донька депутатки від Партії регіонів Ірини Горіної. І ось 5 листопада Леонід Черновецький прийшов на їхнє весілля і вручив молодятам великий пакет із доларами.
     За даними газети «Сегодня», мільйон «зелених» справді міг поміститися в один пакет, оскільки стандартна пачка із 10 тисячами доларів важить 100 грамів, а мільйон доларів - це 10 кілограмів.
     Молодята підтвердили, що Леонід Черновецький зробив їм саме такий подарунок, і заявили, що витратять ці гроші на відкриття сімейного благодійного фонду.
     А цими днями деякі телеканали показали відео квартири в одній із столичних новобудов із видом на Дніпро і ботанічний сад, що нібито оцінюється у кілька мільйонів гривень і теж належить Олесю Довгому. Тим часом переважна більшість українців не знає, як прожити до нової зарплати чи пенсії...

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...