середу, 22 грудня 2010 р.

Княгиня України

Рівненська модель Дарина Сачук — “Княгиня України” [ФОТО]

Одна з найуспішніших рівненських моделей, переможниця конкурсу “Міс Рівненщина-2010” Дарина Сачук стала переможницею всеукраїнського конкурсу “Княгиня України-2010”. Модель МА “Панна” на конкурсі в Чернігові визнали найкрасивішою з-поміж 16 представниць усіх регіонів України.

    2010 рік став для Дарини одним із найуспішніших у житті. У березні цього року вона перемогла в обласному конкурсі “Міс Рівненщина-2010”, потім увійшла в 12 кращих на “Міс Україна”. Успішно розвивалась кар’єра дівчини і у модельному бізнесі — зйомки для журналів, покази у відомих дизайнерів на Українському тижні моди.

— Заради участь в конкурсі відмовилась від показу мод у відомого дизайнера Андре Тана, — розповіла Дарина. — Адже вони співпадали в часі. Вже потім виявилось, що показ перенесли. Тому нічого не втратили. Конкурсу в Чернігові промайнув дуже швидко. Організатори підбирали професійних учасниць, тому підготовка тривала лише два дні.

Змагатись рівнянні довелось з 15 представницями різних міст України. На розсуд журі дівчата постали у 4 виходах —презентаційний., коктейльні сукні, купальники та вечірні сукні. Причому на фінальний вихід вийшли лише сім фіналісток відібраних за підсумками перших трьох виходів. Виходи дівчат присмачив виступ гурту "Гарячий шоколад".

Обирати княгиню цього дня випало "Віце-Міс Всесвіт" Анні Паславській, актирисі Ользі Сумській з чоловіком Віталієм Боровисюком та іншим відомим людям. Вони й вирішили — цьогорічною переможницею стала Дарина Сачук.

— Ще до конкурсу націлювалась тільки на перемогу, тому коли перемогла — раділа. Ще одна мрія збулась, — зізналась модель агенції "Панна". — Мені подарували тур Європою вартістю п’ять тисяч доларів. Проте коли поїду ще не знаю.
Тим часом Дарина вже пройшла перший етап кастингу на конкурс краси "Королева України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...