четвер, 16 грудня 2010 р.

Генпрокуратура відпустила екс-прем'єр-міністра на підписку про невиїзд.


Тимошенко інкримінують розтрату 460 млн євро - Власенко
У п'ятницю міністр фінансів Федір Ярошенко має поінформувати про результати міжнародного аудиту "про широкомасштабне розкрадання бюджетних коштів попереднім урядом".
Аудит, проведений компанією Trout Cacheris PLLC, встановив факти "неправомірного витрачання грошових коштів і очевидні факти зловживань з боку посадових осіб попереднього уряду країни, окремих міністерств і приватних корпорацій" і нанесення державі збитків на суму понад 3 млрд грн в 2008-2009 рр..Крім того, за матеріалами попереднього розслідування за цей же період встановлено нецільове використання бюджетних ресурсів на більш ніж 50 млрд грн.
У той же час у БЮТ кажуть, що загальна сума коштів, нецільове витрачання яких інкримінуютьлідеру БЮТ Юлії Тимошенко, становить 460 млн євро.
Про це на брифінгу у Верховній Раді (ВР) Україна заявив нардеп від БЮТ-Батьківщина Сергій Власенко.
"Загальна сума складає 460 млн євро. Це кошти, отримані Україною за Кіотським протоколом і саме ці кошти, нібито розтрату яких інкримінують Тимошенко", - заявив Власенко.
Генпрокуратура відпустила екс-прем'єр-міністра на підписку про невиїзд.

1 коментар:

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...