четвер, 2 серпня 2012 р.

Запалила сама себе


31 липня до Територіального управління МНС у Рівненській області від чергового лікаря Сарненської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення медичного закладу у важкому стані з термічними опіками було доставлено місцеву 60-річну жительку Світлану.
Читайте також:
У жінки було виявлено опіки кінцівок та тулуба в загальному майже 35% поверхні тіла. Потерпілій негайно надали необхідну допомогу.

Як згодом лікарям пояснила жінка, близько опівночі вона запалювала газову колонку та ненароком зачепила сірником одяг, в якому перебувала. Оскільки тканина була із синтетичних матеріалів, вона швидко зайнялася. Світлана негайно зняла з себе одяг, проте звертатися за медичною допомогою не поспішила, вирішила дочекатися ранку.

Наразі медики оцінюють стан потерпілої як важкий проте стабільний. Вирішується питання щодо транспортування жінки до опікового відділення Рівненської обласної лікарні.

Про це OGO.ua повідомили з територіального управління МНС у Рівненській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...