неділю, 5 серпня 2012 р.

Там де катували мого діда, будуть грати у більярд


Що будують на місці колишньої в'язниці у Рівному?

Що будують на місці колишньої в'язниці у Рівному? Це питання зацікавило не лише міських чиновників, а й громадських активістів, які вимагають припинити будівництво.





Колишню тюрму у Рівному не можуть поділити громадські діячі та бізнесмени. Все через будівництво, яке зараз там ведеться. Представники громадських організацій стверджують: на місці колишньої в'язниці будують розважальний заклад. Власники приміщення кажуть, розуміють, де будують, про розваги і не думають.


Ця історія вже зацікавила міську владу. Наступного тижня Володимир Хомко запросив бізнесменів до себе на розмову.

Бізнесмени теж мають, що запропонувати міській владі. Планують за власний кошт облаштувати зупинку громадського транспорту і назвати її в честь Клима Савура. А в будівлі відкрити кімнату-музей. Тут буде інформація про усіх кого закатували у в'язниці. А біля входу повісять меморіальну дошку, яка тут була раніше

На першому поверсі будівлі вже працює піцерія, де не продають спиртних напоїв. На другому та третьому відкриють більярд та фітнес зали.
Олександр Туз, Юрій Кобів





Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...