неділю, 12 серпня 2012 р.

Дружби між хлопцем і дівчиною не існує


Дружба між хлопцем і дівчиною

Багато хто з нас часто задавав це питання самому собі й оточуючим.Справді,воно досить не просте,адже потребує складного психологічного розкладу,який не кожна людина зможе зробити. Звісно,будь-яка особистість має свою відповідь і власний погляд на дане питання.


Ось декілька цікавих:
Думаю, шо дружби між чоловіком і жінкою не існує. Як кажуть – це секс відкладений на потім))
Тут залежить,що людина вкладає для себе в поняття дружби. Приємне спілкування при відсутності фізичного потягу – це ще далеко не дружба. Друг пізнається в біді… І зазвичай люди спілкуються і думають, що вони так підходять в плані друга один одному але нічим не здатні пожертвувати заради іншого, придумуючи відговорки, що є сім’я, обов’язки, кохана людина…
Дружби не існує! А те,що існує – це прихована любов…Тому з часом ця ‘дружба’ або переросте у кохання або хтось почне розривати дистанцію дружби і вона розпадеться!..

Як бачимо, існують різні думки, що зовсім різняться між собою. Хтось вірить у неї між протилежними статтями, а хтось вважає це повним абсурдом.

А як ви вважаєте чи існує дружба між хлопцем і дівчиною?

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...