понеділок, 20 серпня 2012 р.

З 27-ГО ЗНОВУ БУДЕ ХОЛОДНО З ДОЩАМИ

За словами директора українського Гідрометцентру Миколи Кульбіди, до кінця місяця погодні умови будуть різними, і значне потепління наступного тижня зміниться на помірний температурний режим. Відтак, за його словами, на початку вересня вже будуть перші прояви осені.
Про це УНН Микола Кульбіда сказав в ексклюзивному коментарі.
"До кінця місяця погодні умови будуть різними. Заспокоїлась атмосфера, починається покращення погодних умов. З наступного тижня піде зростання температур, яке почнеться з західних областей. Потім пошириться на всій території України. Так що, наступного тижня літо в Україну повертається в повному розумінні цього слова. Температура повітря максимально досягатиме 30-35 градусів. 30-32 – це на Заході та на Півночі, 35 – це в Центрі та на Півдні України", – зауважив співрозмовник агентства.
Проте, за словами директора українського Гідрометцентру, цей процес не буде тривалим. "26-27 серпня синоптична ситуація зміниться. Зміниться на такий помірний температурний режим", – повідомив він.
М.Кульбіда зауважив, що зміна ситуації буде супроводжуватись дощами. "Хоча ми вже не чекаємо таких потужних злив, які були на початку тижня. В кінці місяця є ймовірність такого істотного похолодання, яка перейде і на початку вересня", – сказав він.
Як відзначив директор українського Гідрометцентру, на початку вересня вже будуть перші прояви осені. "Звичайно, що після цього ще будуть періоди потепління, але сподіватись на спеку мабуть вже варто", – резюмував він.
Нагадаємо, після того як в Україні було зафіксовано температуру вищу за 42 градуси Цельсія на територію держави прийшли дощі, зливи та шквалистий вітер. Майже щодня в Україні оголошують штормове попередження, а температура впала до +14.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...