неділю, 12 серпня 2012 р.

Чи є у вас справжній друг?


справжній друг

Чи є у вас справжній друг? Надійна людина, якій ви відкриєте найпотаємнішу таємницю, яка без слів зрозуміє, що вам погано, буде поруч і підбадьорить в момент найбільшого розчарування.
Справжній друг, який ніколи не зрадить, не заздритиме, не намагатиметься поставити вас в дурне положення, завжди скаже відверту правду, не буде байдужим, зрозуміє, підтримає, вислухає, допоможе. Він знає всі подробиці вашого життя, розуміючи вас краще, ніж ви самі. Будучи завжди поруч, він не планує провести свята без вас, ви перші про кого він подумає.Справжні друзі вирішують проблеми відразу, пробачають один одному образи і більше не згадують про них ніколи.

Маючи безліч знайомих з якими весело поводити час, можна не мати справжнього друга. За святковим столом може сидіти багато гостей, але серед них може не бути щирих друзів, що й найчастіше трапляється. Говорять, дружба не вічна, але це залежить від людини, якщо вам справжній друг цінніше за десять псевдодрузів з якими в даний період життя ви проводите час, то ваша дружба ніколи не мине. Деякі вважають, що дружба триває допоки існують спільні інтереси, котрі згодом минають, з’являються нові захоплення, знайомства, нові життєві радощі, перепони і негаразди. Із зміною інтересів людина може змінювати друзів, забуваючи про справжніх.

Хтось скаже, що дружби неіснує, значить йому не пощастило, він не мав справжніх друзів. Чи бувало таке, що ви посеред ночі бігли виручати друга? Чи не зважаючи на погане самопочуття допомагали йому, нічого не просячи в замін? Задумайтесь, чи являєтесь ви для когось справжнім другом? Чи може з часом ваша дружба змінилась? Ви можите цього не помічати, або сліпо закривати на це очі, а в цей час віддалятись, змінювати коло знайомих, місця відпочинку, заглиблюючись у власні проблеми. Дуже важко знайти справжнього друга, але знайшовши, не втратьте! Адже з ним ви пережили найщасливіші дні свого дитинства, йому розповідали про перші закохані погляди і поцілунки, спирались на його плече, коли з вами траплялася біда. Все змінюється, тече невпинно час, але не минає СПРАВЖНЯ дружба, вона з роками робиться ще міцнішою. Розповідаючи щось про свого друга, ви з гордістю і впевненістю скажите: ” Він мій справжній кращий друг!”

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...