понеділок, 13 серпня 2012 р.

Подзвоніть прокурору



Прокуратура Рівненської області відкрила гарячу телефонну лінію для скарг підприємців на випадки тиску на їхню діяльність з боку правоохоронних та контролюючих органів. 
Номер телефону «гарячої лінії» — (0362) 26-15-77. За кожним повідомленим фактом прокуратура буде проводити ретельну перевірку.


За результатами перевірок звернень громадян прокурори встановили окремі випадки втручання правоохоронних та контролюючих органів в діяльність суб’єктів підприємницької діяльності. Наслідки цьогорічних перевірок контролюючих органів, за якими призупинено та припинено діяльність 38 суб’єктів господарювання (серед них — підприємства колективної власності), прокуратура області вважає згубними для економіки та бізнесу області..


Згідно зі змінами в Кримінально-процесуальному кодексі України, що набули чинності з 20 травня 2012 року, оперативним і слідчим службам забороняється самостійно проводити операції із застосуванням спецпідрозділів і спецзасобів. Такі спецоперації мають проводитися тільки з дозволу прокурора, — повідомляє прес-служба прокуратури області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...