середу, 22 серпня 2012 р.

М.ШЕРШУН ЗА ЄДИНУ ДЕРЖАВНУ - УКРАЇНСЬКУ!

Повідомлення Савчина В.М.

Як особисту трагедію оцінює події, що відбулися у Верховній Раді України під час голосування законопроекту про засади державної мовної політики народний депутат України Микола Шершун. Нагадаємо, він одразу написав заяву про відкликання свого голосу, оскільки був відсутній під час голосування. «Лише через особисте, сімейне горе я був змушений покинути ще на початку вечірнє засідання сесії Верховної Ради України 3 липня 2012року», - зазначив Микола Шершун.
«Попри все, я глибоко переконаний, що в нашій державі має бути лише одна державна мова – українська, яка несе в собі генетичну пам’ять народу, є джерелом національного багатства та єдності. Це моя власна принципова позиція. І відстоюватиму її за будь яких умов, докладатиму всіх зусиль аби захистити свою рідну українську мову на законодавчому рівні», - наголосив народний депутат.


Відомо, що на останньому сесійному тижні Микола Харитонович направив органам влади два депутатські запити щодо життя-буття Сарненчан:
Перший був адресований Міністру аграрної політики та продовольства України Присяжнюку Миколі Володимировичу і звучав  він наступним чином: «щодо передачі підприємства «Водозабір» у комунальну власність міста Сарни з метою забезпечення якісною водою жителів міста і мікрорайону Дослідної станції Рівненської області».
Другий запит був направлений Віце-прем’єр-міністру України – Міністру соціальної політики України Тігіпку Сергію Леонідовичу і стосувався він «надання роз’яснення відповідно до чинного законодавства шляхів справедливого перерахунку пенсії мешканцю міста Сарни Рівненської області Якубовичу Олексію Володимировичу».

3 коментарі:

  1. Ніхто не спроможний забрати в народу те, що для нього святе - його історію, його культуру, його мову. А також те, що ми називаємо "історія мови".

    ВідповістиВидалити
  2. однокласники ШЕРШУНА ми знаемо КОЛЮНЮ з дитинства він бун брихливим а зараз став щебрехливішим і підлим ПІДНЯВ ВІК ВИХОДУ НА ПЕНСІЮ ПРОДАВ МОВУ НАШИХ ДІДІВ ПОЛІССЯ ПРОКЛИНАЕ ЙОГО

    ВідповістиВидалити
  3. КОЛЮНЯ МИ ЗНАЛИ ЩО ТАК БУДЕ І БОЛГАРСЬКА ПРОВИДИЦЯ НЕ ДОПОМОГЛА (З РОЗПОВІДІ СВАТА ВАСІ БІЛОГО З ДУБНО) ТВОЯ РОДИНА РАДІЕ МОВЧКИ А ЛІСНИКИ КРАДІЇ СУМУЮТЬ БО СІВЕЦЬ ВІЗЬМЕ ЇХ ЗА ЖАБРИ
    МАФІЯ ШЕРШУНА ПОСИПАЛАСЬ

    ВідповістиВидалити

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...