понеділок, 27 серпня 2012 р.

На Рівненщині лютий ураган зривав дахи шкіл і дитячих будинків і повалив вікові дуби



Несамовитий вітер валив вікові дерева, зривав дахи з будинків, шкіл та садочків.

Потужний буревій наробив лиха у дев'яти районах Рівненської області, повідомляє ТСН .
У Рівненському, Костопільському та Сарненському районах сильний вітер повалив десятки дерев, пошкодив лінії електропередач і зірвав покрівлі десятків житлових будинків, декількох садів і шкіл. Зараз знеструмлено 95 населених пунктів повністю та 2 частково.
Найбільше від стихії дісталося селищу міського типу Клевань Рівненського району.У самому центрі містечка кілька багатовікових дубів вирвало з корінням - вони впали на центральну вулицю і житлові будинки.
Один з дубів впав перед будинком, заблокувавши вхід. Мнсники спокійно розпилювали дуб, поки не вийшли сусіди і сказали, що в будинку знаходиться пожілаяженщіна.
Жінку, яка просиділа одна в будинку всю ніч, швидко звільнили. Бабуся не постраждала, проте злякалася не на жарт: на дворі так гриміло, до того ж дерево впало, що вона подумала - почалася війна.
У МНС повідомили, що аварійні бригади ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" проводять відновлювальні роботи, також створені спецкомісії для визначення розміру заподіяної шкоди.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...