вівторок, 21 серпня 2012 р.

ПОСТУПИЛИ ГРОШІ ЗА ТЕЛЯТА

Рівненщина додатково отримала 1 мільйон 371 тисячу гривень, нарахованих селянам, які утримують молодняк великої рогатої худоби. Найбільші суми виплатять господарям Дубенського (більше 178 тисяч гривень),..
Корецького (понад 111 тисяч гривень), Костопільського (майже 110 тисяч гривень) та Гощанського районів (більше 103 тисяч гривень), розповіли в головному управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації. Це вже третій транш державних коштів, спрямованих на розвиток тваринництва в краї. Загалом область отримала більше двох мільйонів гривень дотації, яку нарахували майже 5 тисячам селян, що утримують телят. Нагадаємо, на грошову підтримку від держави претендують краяни, що утримують телят 3-5 місяців (таким господарям виплачують по 250 гривень за голову), від 6 до 8 місяців (по 500 гривень), до року (750 гривень), а власникам молодняку, якому від 12 до 15 місяців, – по 1000 гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...