четвер, 27 вересня 2012 р.

ОДИН УДАР І СМЕРТЬ ЧЕРЕЗ ТРИ ДОБИ


Чергова сільська бійка п’яних чоловіків, для одного з них закінчилась фатально.
Трагедія трапилася на початку вересня у селі Зелень Дубровицького району.


– Другого вересня черговий фельдшер "швидкої" медичної допомоги повідомив, що близько 24.00 у приймальне відділення Дубровицької ЦРЛ доставили 33-річного Володимира* із села Зелень Дубровицького району з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, алкогольне сп’яніння, – каженачальник слідчого відділення Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області Микола Белеля. – В ході досудового слідства встановили подробиці інциденту. Очевидці розповідають, що близько 22 години Сергій, із села Степангород  Володимирецького району, біля сільського клубу в селі Зелень вступив в суперечку з Володимиром. Під час шарпанини Сергій умисно вдарив кулаком Володимира в обличчя. Володимир втратив свідомість, його доставили  до Дубровицької ЦРЛ. Там він і помер через три доби. 

 Слідчий райвідділ відносно Сергія порушив кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. На даний час Сергія арештували.
* – імена змінено з етичних міркувань
За матеріалами СЗГ УМВСУ у Рівненській області

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...