четвер, 27 вересня 2012 р.

ЗДЕРЛИ БІЛЬШЕ, НІЖ ОЧІКУВАЛИ


Місцеві бюджети Рівненщини отримали майже на 120 млн. гривень податків більше, ніж очікувалося

 Завдяки налагодженій роботі рівненських податківців з платниками податків  до місцевих бюджетів області в січні - серпні поточного року зібрано  940,5 млн грн, що на  20%, або майже на 157 млн грн більше надходжень за аналогічний період минулого року.

Розрахункова база ДПС України виконана на 114,6%.

Левову частку надходжень до місцевих бюджетів – 73,1% – становить податок на доходи фізичних осіб. У порівнянні з 8 місяцями 2011 року його надходження зросли на 95,6 млн грн і склали понад  687,3 млн гривень.

Розрахункова база ДПС України з надходжень цього податку  виконана на 106%, тобто додатково мобілізовано 39,2 млн гривень.

Як зазначив голова ДПС у Рівненській області Віктор Башук під час зустрічі з підприємцями краю, вчасне і стовідсоткове наповнення місцевих бюджетів – це запорука стабільного розвитку регіону, реалізація важливих економічних та соціальних проектів, від яких залежить добробут жителів кожного окремо взятого населеного пункту Рівненщини.

Про це повідомили з ДПС у Рівненській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...