четвер, 20 вересня 2012 р.

ЮЩЕНКО НАЗВАВ РІВНЯН НЕЦІКАВИМИ КАР"ЄРИСТАМИ


Невдалий месія

Перед приїздом Ющенка у Рівне керівництво партії... вийшло з неї. А він обізвав всю область "кар'єристами"

19.09.2012 23:13
З керівного складу Рівненської міської організації партії "Наша Україна" вийшли одразу вісім її членів. Це сталося за п'ять днів до приїзду 19 вересня глави партії Віктора Ющенка у Рівне, повідомляє gazeta.ua.
Заяви про вихід з партії написали глава міського осередку Сергій Васильчук, його заступник Мар'ян Года та ще 6 членів політради.
Вони пояснили, що не бачать сенсу у подальшому співробітництві. На їхню думку, партія програла всі вибори - і президентські, і парламентські, і місцеві. "Особисті амбіції лідерів партії виявилися сильніші за партійні. В партії стали виникати міжусобні конфлікти та чвари", - сказано в заяві. "Було кілька бездарних і непродуманих спроб об'єднати навколо партії інші політичні сили, але це призвело до втрати довіри виборця. Доцільною була би участь кандидатів в народні депутати від "Нашої України" виключно у мажоритарних округах. Це дало би змогу провести своєрідне оновлення партії", - вважають екс-партійці.
"Оскільки цього не відбулося, ми заявляємо, що не підтримуємо рішення керівництва партії про участь у парламентських виборах", - говориться в заяві.
Під час свого візиту до Рівного Ющенко відреагував на цю новину мляво і вкотре назвав екс-однопартійців "просто попутниками". Хоча шестеро з них були членами НУ від часу її заснування.
"Не хочу посипати голову попелом, я тих людей не знаю. А для Рівненської області характерна містична доля кар'єризму, хитрі ходи - вони ніколи не були мені цікаві", - коментує екс-президент.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...