вівторок, 25 вересня 2012 р.

“Бабине” літо у Немовичах розпочнеться сьогодні, а осінь пануватиме до Коляд


Начальник Рівненського обласного центру з гідрометеорології Богдан Масовець розповів, що “бабине” літо розпочнеться із 25 вересня. Температура повітря вдень становитиме 22-27 градусів тепла.


— Перший етап такої погоди триватиме до 4 жовтня, — каже Богдан Масовець. — Наприкінці жовтня на жителів Рівненської області чекає ще одне потепління і гарна сонячна погода. Тоді очікуємо, що температура повітря вдень становитиме в середньому 20 градусів тепла.  

Між тим, як повідомляє http://www.expres.ua, народний синоптик Валерій Некрасов прогнозує, що у цьому році осінь потішить українців теплом і комфортними погодними умовами.

Причому осінь, за його словами, триватиме цілих чотири місяці – з вересня по грудень, а поступиться місцем зимі тільки після Нового року.

Валерій Некрасов запевняє, що у вересні буде літо, і тільки в кінці місяця трохи похолодає.  “Жовтень теж буде прохолодним, з вітрами змінних напрямків і опадами в нормі. Холодним він не буде – просто прохолодним. У листопаді буде хмарно і з заморозками, які з’являться приблизно у 20-х числах”, - розповів синоптик.

При цьому експерт додав, що грудень стане типовим продовженням осеніНа його думку, перший зимовий місяць буде похмурим, з невеликими морозами, холодними вітрами і збільшенням опадів у другій половині місяця.

"У нас немає підстав очікувати ранньої і сніжної зими. Зима почнеться 11 січня. І Новий рік знову буде з невеликими морозами, -1-2 градуси, малосніжний. Нас чекає довга холодна зима з температурою -30 градусів. Найбільш холодним місяцем буде лютий. А потім 9 травня як включаться +40 градусів, і так буде все літо. Тобто, весна знову буде всього один місяць", - зазначив Некрасов.
Астролог Влад Росс теж вважає, що на Україну чекає дуже тепла осінь: "Єдине, що на початку вересня можуть бути дощі, але потім вони закінчаться, і буде благотворний романтичний оксамитовий сезон, який триватиме аж до середини жовтня. Так що осінь буде теплою, навіть жаркою, що незвично".

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...