пʼятницю, 18 травня 2012 р.

У САРНАХ ЗНОВУ БОМБА


У Сарнах на Рівненщині знайшли авіабомбу

 17 травня, у Сарнах неподалік залізничної станції Льівської залізниці знайшли авіабомбу.
Читайте також:
На вул. Привокзальній, 1, на відстані 200 метрів від станції "Сарни" Львівської залізниці та основних колій, під час проведення ремонтних робіт відвідної навантажувально-розвантажувальної колії №22, працівниками підприємства Дистанції колії Сарни було виявлено предмет, схожий на авіаційну бомбу SD-50 часів Другої світової війни.


Про це повідомляють на Сарни он-лайн.

Рух потягів не призупинявся. Місце виявлення вибухонебезпечного предмета було взято під охорону працівниками лінійного відділу міліції станції "Сарни" Львівської залізниці УМВС України в Рівненській області. Подана заявка №190/3 від 17.05.2012 року на знешкодження до ТУ МНС у Рівненській області.

Того ж дня о 13.55 групою піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС у Рівненській області було знешкоджено знахідку, тобто бомбу SD-50, повідомляється на сайті МНС.

Це вже не перший випадок знаходження боэприпасів часів Другої світової війни. Так 21 березня цього року був виявлений цілий арсенал різних боєприпасів поблизу міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...