суботу, 26 травня 2012 р.

Дівчинка вирішила заробляти сама і пішла на трасу

Неповнолітня рівненська повія брала з клієнтів по 100 гривень за годину17-річну рівнянку Богдану міліціонери затримали за заняття проституцією. Правоохорнці кажуть, що вона мала уже свою постійну "точку" – на трасі біля автозаправки, що по вулиці Київській на виїзді з міста. Саме там дівчина знаходила нових клієнтів. Ціна на її послуги також була постійна - продавалася водіям по 100 гривень за годину. Зароблені гроші Богдана витрачала на косметику, одяг та розваги.

Як виявилося, неповнолітню повію затримують уже вдруге протягом року. Перший раз їй просто зробили попередження і відпустили, пише Gazeta.ua 


"Їй ледь вистачило терпіння закінчити дев'ять класів загальноосвітньої школи та отримати свідоцтво про неповну середню освіту. Навчатися далі Богдана не побажала, а нині вже і ніякої іншої роботи вона не хоче", - розповідає Олена Дудко з прес-центру обласного управління міліції. – "Спершу кишенькові гроші вона канючила у матері. А потім вирішила заробляти сама і пішла на трасу. До речі, мати неповнолітньої про її сумнівну роботу добре знала і не заперечувала, бо сама є повією. Її неодноразово затримували. Хоча, наскільки нам відомо, Богдана живе не з матір'ю, а з родиною старшої сестри. Сестра проституцією не займається".

Правоохоронці кажуть, що не можуть дівчині заборонити виходити на трасу знову і знову. На її матір вдруге склали протокол за неналежне виховання доньки. А самій дівчині цього разу світить тільки штраф – від 136 до 255 гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...