пʼятницю, 27 серпня 2010 р.

Весільний гороскоп

Весільний гороскоп від Івана Круп'яка
Може правда, а може й ні,але ознайомитись з ним не завадить нікому....
 



Знак зодіаку - ОвенОВЕН. Це знак, що символізує стихію вогню. Отож людям, народженим під сузір’ям Овна, краще шукати собі пару з-поміж споріднених знаків (Лев, Стрілець, Близнюки). Добрими будуть також союзи зі знаками, які слідують через один після Овна. Слід уникати союзу із Рибою та Раком, бо ці водяні знаки пригнічують вогняну стихію Овнів. Найкращий період для весілля Овнів – лютий, кінець травня – середина червня, серпень, вересень і жовтень.



Знак зодіаку - ТелецьТЕЛЕЦЬ. Логічно обирає пару з-поміж земляних знаків – Діви і Козерога. Багато Тільців також добре уживаються з Раками та Рибами, непогано знаходять спільну мову із Левами, причому від такого союзу Леви явно виграють. Найкраща пора для весілля – травень, червень, липень, серпень, вересень, листопад і кінець січня.

Знак зодіаку - БлизнюкиБЛИЗНЮКИ. Це вічні діти, настрій та уподобання яких можуть змінюватися по кілька разів на день. Обираючи Близнюка, треба в першу чергу полюбити його недоліки. Шукати собі пару Близнюкам варто серед споріднених знаків. В інакшому випадку доведеться або кревно стояти на своєму, або ж постійно боротися із собою. Найкраща пора для одруження Близнюків – жовтень, лютий, квітень, липень.


Знак зодіаку - РакРАК. Цей водяний знак найкраще сходиться із Рибами, Скорпіонами, Тільцями і Дівами. Варто пам’ятати, що чоловіки-раки у жінках шукають перш за все риси матері, тобто постійної опіки та уваги. І якщо їх "мудро няньчити", можна отримати і користь. Найкраща пора для весілля – липень, серпень, вересень. А також жовтень після Покрови і листопад до Михайла.



Знак зодіаку - ЛевЛЕВ. Оскільки вогню для займання украй необхідне повітря, то Леви ідеально паруються з повітряними знаками – Терезами та Близнятами. Чоловіка-Лева головне не втомлюватися хвалити, навіть якщо у нього з’явиться друга корона. Непоганий також союз Левів з Овнами та Водоліями. А от у парі з Раком Лев, наперекір своїй суті, прислуговує. І, як правило, довго цього не витримує. Найкраща пора для весілля – липень, серпень, вересень.



Знак зодіаку - ДіваДІВА. Виважені, принципові та помірковані Діви завжди добре знають, чого прагнуть. Чи не найкращий союз Діви зі Скорпіоном – сильний Скорпіон мужньо терпітиме усі примхи Діви. Непогано сходяться Діви з Раками. А от союзу з Овном краще уникнути. Найвдаліша пора для одруження Дів – жовтень, листопад, березень.




Знак зодіаку - ТерезиТЕРЕЗИ. Жінки, народжені під цим знаком, спочатку вибудовують кар’єру, про весілля згадуючи згодом. Іноді це навіть буває запізно. Непоганим є союз цих жінок з Левом, Близнюками, Водолієм, іноді із Козерогом. На особливу увагу заслуговує союз чоловіка-Терезів та жінки-Рака, його можна назвати ідеальним. Весілля краще призначати на жовтень, листопад, грудень, січень, лютий. Не варто на березень і травень.


Знак зодіаку - СкорпіонСКОРПІОН. Добре буде почувати себе у шлюбі з Дівою, Раком та Рибами. Спільну мову також знайде із Козерогом. Весілля найкраще святкувати у вересні, січні, березні, травні. Утриматися від банкетів варто у червні та жовтні.


Знак зодіаку - СтрілецьСТРІЛЕЦЬ. Якщо ваш обранець – Стрілець, готуйтеся до то того, що імпульсивний та авантюристичний, він підморгуватиме до усіх осіб жіночої статі. Та, не зважаючи на це, Стрільці рідко залишають сім’ю, бо дорожать сімейним затишком. Непоганий союз Стрільців із Терезами, Водолієм, Овном та Левом. Уникати слід Рака та Скорпіона. Ці знаки його пригнічують.


Знак зодіаку - КозерігКОЗЕРІГ. Жінки – представниці цього знаку – з віком стають ще вродливішими та цікавішими. Козеріг чудово сходиться із Рибами, непогано із Дівами та Скорпіонами. А от у союзі Козерога із Тільцем цементуючою основою шлюбу є відмінний секс. Не варто Козерогам пов’язувати життя із Раком, а весілля добре святкувати у будь-які місяці, крім червня-липня.



Знак зодіаку - ВодолійВОДОЛІЙ. Хлопці, народжені під цим знаком, довго парубкують. І після тривалого парубкування вміють закохатися в авантюристичних, імпульсивних, іноді навіть агресивних дівчат-Стрільців, Скорпіонів, Близнюків чи Овнів. Чоловіки-Водолії віддадуть усе, аби їх просто розуміли. Жінки-Водолії дуже практичні, можуть усе терпіти заради вигоди. Найкраще поєднання для них зі спорідненими знаками води. Варіанти для весілля – березень, квітень, червень, жовтень. Не бажано – вересень і травень.


Знак зодіаку - РибиРИБИ. Цей знак – символ безталанного кохання, бо символізує поєднання двох душ, серед яких одна – скаче, а друга – плаче. Риба легко сходиться з Козерогом, Скорпіоном. Іноді з Раком, хоча Рак – знак домашній, а Риби полюбляють нереститися по різних річках. Опонує Рибам Діва. Весілля краще гуляти у квітні, травні, липні, вересні, листопаді. Утриматися у жовтні та червні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...