неділю, 15 серпня 2010 р.

Зажимають гайки



Від обіцянок провести реформи нова влада переходить до конкретних справ. З перших же підготовлених нею важливих документів стало зрозумілим, у чиїх інтересах реформи будуть проведені. Не абстрактних людей (згадаймо гасло „Україна для людей!”), а конкретних олігархів, які спонсорували перемогу Януковича на виборах. Партія реґіонів розробила низку важливих документів, спрямованих на зміцнення влади великого капіталу.
Прийнятий Верховною радою у першому читанні Податковий кодекс захищає головним чином його інтереси, а не малого та середнього бізнесу. Трудовий кодекс реґіоналів взагалі позбавляє працюючих за наймом багатьох прав, за які боролися покоління робітників. Чого лише варта ідея підвищення пенсійного віку? Навіть союзники ПР по коаліції – кому-ністи – відчули, що подальша підтримка такої політики з боку КПУ може позбавити компартію її традиційних виборців. Але це розуміння прийшло лише до знавців вітчизняної політики. Простий люд ще не розібрався у хитросплетіннях юридичної казуїстики, якою так добре володіють представники Партії реґіонів. А розбереться запізно. Гайки вже закрутять до самого кінця, влада буде узурпована в одних руках.

1 коментар:

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...