пʼятницю, 3 вересня 2010 р.

КРУ знайшло порушення у Тинному

Новини Рівного On-Line

14:42 | КРУ знайшло порушення при будівництві школи у Тинному

Завищення видатків на суму понад майже 4 млн грн виявили фахівці КРУ на будівництві школи у с. Тинне Сарненського району. Перевірку провели на прохання депутатів обласної ради. Обранці цікавилися, чи раціонально використовуються кошти обласного бюджету, виділені на будову.
Ревізія встановила, що головне управління з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА, яке одночасно виступає розпорядником бюджетних грошей та замовником, провело зайву оплату компанії-генпідряднику за виконані роботи по об'єкту “школа на 1100 учнівських місця в с. Тинне Сарненського району” (І черга) на суму 4 609,59 тис грн. Про це йдеться у листі обласного КРУ.
Загалом на будівництво цієї школи у 2008-2009 роках виділено 14,780 млн грн, зокрема, 10,5 млн грн зі Стабілізаційного фонду, 3,78 млн – з обласного бюджету, решта – з місцевого бюджету.
- Коли почалося будівництво цієї школи до нас зверталися з сільради з приводу невірного, на їхню думку, будівництва, - пояснив голова постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та податків Олег Хомич. - Була створена спеціальна депутатська комісія. Депутати вирішили звернутися до КРУ та ДБК з проханням провести перевірку. І хоч діти в школі вже навчаються, вона досі не здана в експлуатацію. Хотілося б щоб ті, хто допустив порушення або відшкодували кошти, або добудували школу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...