середу, 26 січня 2011 р.

Міс Рівненщина

Триває підготовка до фіналу обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина". Днями фіналістки приступили до фотосесій та репетицій.
Нагадаємо, що фіналістки були визначені на півфіналі конкурсу "Міс Рівненщина-2011" 17 січня. Тоді з тридцяти красунь журі обрало двадцятку фіналісток. Утім, не обійшлося без несподіванок. На старті підготовки до фіналу організатори провели коректування двадцятки. За невиконання умов конкурсу та неповагу до всіх півфіналісток конкурсу учасниця Оксана Іщук дискваліфікована.
 
Натомість до фінальної двадцятки долучилась більш достойна учасниця Оксана Адамець. Вона здобула чимало схвальних відгуків на півфіналі від журі та глядачів. А президент національного конкурсу краси "Княгиня України" Олександр Главацький запросив Оксану Адамець на фінал всеукраїнського конкурсу.

— Моє повернення в конкурс стало цілковитою несподіванкою, — зізналась Оксана Адамець. — Втім, такий поворот подій дав мені сили готуватися до фіналу конкурсу з подвійною силою.
Одразу після півфіналу дівчата розпочали працювати з професійними фотографами та операторами. Стартували уже традиційні зйомки-фотосесії та відеороликів у автосалоні "Тойота центр Рівне "Агат авто".

— Раніше мала досвід фотосесій з автомобілями, проте цього разу було важче, — зізналась Катерина Калиняк. — Фотографи професійні та дуже прискіпливі. Для фото- та відеозйомок доводиться позувати більше години. Але що не зробиш заради гарного результату.

Попереду у дівчат - студійні зйомки та пошиття ексклюзивного одягу та репетиції. А два тижні перед фіналом конкурсу дівчата проведуть у санаторії "Червона калина". Там пройде активна фаза підготовки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...