неділю, 9 січня 2011 р.

Насамперед роботу втратять професіонали

Ви доскорочуєтесь!!!
Молоді дохтори вчилися за гроші..
і всім нам допоможуть...
З січня 2011 року у медичних закладах Рівненщини планується скоротити 10% від усієї кількості ліжко-місць у лікарняних закладах, що фінансуються з обласного бюджету, та 10% посад медпрацівників. 

Про це повідомили в обласному управлінні охорони здоров’я.
Скорочення пов’язане з оптимізацією надання медичної допомоги й економією бюджетних коштів у медичній галузі області. Так, за даними спеціалістів управління, показник забезпечення лікарняними закладами в Україні становить 5,6 лікарні на тисячу населення, у Рівненській області – 6,0.
На Рівненщині налічується 42 лікарняні заклади, що фінансуються з обласного бюджету. В аналогічній за розмірами Волинській – 35. Крім того, за прогнозами, медична галузь краю цього року отримає з обласного бюджету на 9 мільйонів гривень менше, ніж торік.
У першу чергу скорочення має торкнутися господарських служб і служб, які не задіяні у лікувальному процесі. Щодо безпосередньо кадрового скорочення, то передусім роботу втратять медики пенсійного віку

1 коментар:

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...