суботу, 27 листопада 2010 р.

У Сарненському напрямку їдемо з нового автовокзалу

    Незабаром маршрутки у сарненському напрямку курсуватимуть з вул. Гагаріна. Це 300 рейсів. Але не всім пасажирам подобається таке нововведення, бо треба буде затратити значно більше часу, щоб добратися до центру міста і навпаки. Якщо транспорт з автовокзалу на Київській, в центр слідує через одну- дві хвилини, то з нового вокзалу- одна чи дві маршрутки на 10-15 хвилин. Крім того того поряд з старим вокзалом є ринок. А тепер із сумками треба буде тягтися  з самого центру.
 У торговому центрі біля нової автостанції ціни значно вищі, та й не купиш всього того, що необхідне в селі.
        Автостанцію збудували за 10- мільйонів гривень, як свого роду експеримент і якщо її робота себе виправдає, то подібні станції відкриються і для інших напрямків. Зокрема на в"їзді з боку Луцька та Дубна.
     Біля двоповерхової будівлі із заскленим фасадом розмістили 10 накритих платформ для маршруток. У середині є диспетчерська, кімната матері і дитини, зал відпочинку, кімната міліції, камери схову. Станція повинна зняти навантаження з головного вокзалу на Київській 40, з якого щодня у райони  автотранспорт робить 1800 рейсів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...