четвер, 25 листопада 2010 р.

Грудень почнеться морозами


Україну десять днів штормитимуть п'ять циклонів
Найближчим часом в Україні очікується погіршення погодних умов.  У північних, західних і частині центральних областей вже 25 листопада слід очікувати зниження температури до 1-6 градусів морозу вночі і до 0 градусів вдень. На територію Волинської, Рівненської та Львівської областей морози близько 5-10 градусів прийдуть 1-2 грудня.
Щодо півдня, сходу України і частини центральних областей, то тут, за словами Кульбіди, погодні умови будуть зовсім іншими. "На фоні плюсових температур: вночі від 1 до 6 градусів і вдень від 5 до 10 градусів тепла, а місцями і вище, слід очікувати опадів у вигляді дощів", - поінформував він. У північно-західному регіоні країни і частині центральних областей випадання снігу слід очікувати 26 листопада. "Утворення снігового покриву на цих територіях триватиме до 3 грудня і за цей період його товщина досягне 10-15 см./про що вже повідомлялося у попередніх наших прогнозах, зокрема-" До 4-го грудня насипле снігу до колін"/.
Зміна погодних умов супроводжуватиметься великою кількістю небезпечних явищ погоди: випадінням сильного снігу, ожеледицею, налипанням мокрого снігу і посиленням швидкості вітру до 15-22 м/с. "При проходженні активного циклону 29-30 листопада швидкість вітру може зрости ще більше і досягти 22-24 м/с", - попередив Кульбіда.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...