пʼятницю, 26 листопада 2010 р.

Негайно накласти вето

Сарненська райрада Рівненщини прийняла звернення до Президента України Віктора Януковича про ветування Податкового Кодексу. Про це повідомив власкор ЗІКу.

За це рішення проголосували: фракція «ВО «Батьківщина» у повному складі, а також депутати від ВО «Свобода», «Наша Україна» – частково, «Фронт змін» та 1 депутат від «Єдиного центру».

У зверненні, зокрема, йдеться: «Верховна Рада України прийняла документ під назвою «Податковий Кодекс», який нищить малий і середній бізнес, позбавляє мінімальних засобів існування мільйони працюючих громадян і членів їхніх родин. Податковий Кодекс знищує середній клас, як основу демократії та громадянського суспільства. Він ухвалений для олігархічних кланів, великого банківського капіталу, знімає з себе соціальну відповідальність за добробут суспільства. Захистивши власні кошти від оподаткування через виведення їх в офшори, правляча у країні олігархія весь фіскальний тягар перекладає на малий і середній бізнес.

Ми закликаємо Вас, пане Президенте: негайно накласти вето на ухвалений більшістю Верховної Ради Податковий Кодекс та зобов’язати уряд його відкликати; відправити у відставку розробників Податкового Кодексу: Прем’єр-міністра Миколу Азарова, віце-прем’єр-міністра Сергія Тігіпка та голову Держкомпідприємництва Михайла Бродського за фактичне знищення малого і середнього бізнесу

1 коментар:

  1. Браво!!! Підприємці знімають шапку перед депутатами, що проголосували, а хто ж не проголосував?

    ВідповістиВидалити

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...