середу, 17 листопада 2010 р.

У ЯНУКОВИЧА ВЕРТОЛІТ, ЯК В АГЕНТІВ ЦРУ І ФБР


У ЯНУКОВИЧА ВЕРТОЛІТ, ЯК В АГЕНТІВ ЦРУ І ФБР
Гвинтокрилий апарат, який знаходиться на озброєнні американських спецслужб - ЦРУ і ФБР, і яким тепер добиратиметься на роботу Президент України, коштує 12 мільйонів євро
    
     Численні повідомлення про те, що Віктор Янукович, щоб не створювати автомобільні пробки у Києві, літатиме з Межигір'я на роботу вертольотом, нарешті підтвердились. Держуправління справами придбало для Президента апарат «AgustaWestland-139» італійсько-американського виробництва. Більше того, Президент на цьому літальному апараті, орієнтовна вартість якого близько 12 мільйонів євро, уже здійснив дві робочі поїздки - в Рівне та Івано-Франківськ.
     - Машина вартує таких грошей, адже це - одна з найкращих у світі моделей вертольотів, як «Феррарі» у порівнянні з іншими автомобілями, - заявив в коментарі «Комсомольській правді» відомий автогонщик і політик Євген Червоненко, який також має власний гвинтокрил марки «As 355 Queen Star». - Його головна перевага - найсучасніші технології електронного управління, швидкість (до 309 км/год) і дальність польоту (до 1000 км). Для першої особи держави питання швидкості - це його безпека. Ще одна перевага вертольота - він може сідати просто на землю, тому зовсім нема проблем підшукати майданчик для посадки. Але головна його характеристика - надійність.
     За словами Червоненка, вірогідність відмови двигуна у цьому апараті зменшена до долі процента (а вертоліт оснащений двома двигунами!), чого не скажеш про старі вертольоти марки «Мі-8» і «Мі-17». Саме апарати марки «AgustaWestland-139», на борту яких може перебувати 15 пасажирів, знаходяться на озброєнні американських спецслужб - ЦРУ і ФБР.

1 коментар:

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...