понеділок, 22 листопада 2010 р.

Податковий кодекс зараз доопрацьовують

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин може підписати Податковий кодекс у четвер-п’ятницю, 25-26 листопада. Про це повідомила прес-секретар голови ВР Ольга Чорна.

За її словами, В.Литвин зазначив, що на цей час проголосований у Верховній Раді відповідний закон знаходиться на доопрацюванні в Головному юридичному управлінні ВР, пише УНІАН.
18 листопада Верховна Рада України ухвалила Податковий кодекс.
Документом фактично скасована спрощена система оподаткування; підвищується планка прибуткового податку; реформується транспортний податок; вводяться жорсткі рамки застосування пільг; скорочується ставка податку на прибуток, але розширюється база застосування податку; посилюється фіскальний тиск і розширюються повноваження податківців.
Кодекс викликав суспільне обурення, масові акції протесту тривають по всій Україні. Підприємці висунули ультиматум – вони ініціюватимуть проведення Всеукраїнського референдуму про недовіру Президенту і Верховній Раді, якщо В.Янукович не заветує Податковий кодекс.
В.Литвин поки що не підписав та не передав на підпис главі держави ухвалений Податковий кодекс.
Даний документ значиться на сайті ВР як такий, що готується до підпису спікером.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...