неділю, 3 червня 2012 р.

Померла вві сні через страх перед ЗНО.


За словами однокласників, дівчина боялася не вступити до вишу, а в останні тижні скаржилася на біль у грудях.
Фото: obozrevatel.com
За словами однокласників, дівчина боялася не вступити до вишу, а в останні тижні скаржилася на біль у грудях. Фото: obozrevatel.com
Учениця 11 класу села Нежухів Стрийського району Львівської області Ірина Вереснюк померла вві сні через страх перед ЗНО.
Про це повідомляють місцеві ЗМІ.


21 травня дівчинка ввечері готувалася до останнього дзвінка. Вранці мати помітила, що дочка щось довго не прокидається. Намагалася її розбудити і помітила, що вона не дихає, пишуть "Львівські новини".
"Для сім'ї це велика втрата. Ірина померла саме перед останнім дзвоником і шкільним випускним. Дівчина готувалася до вступу в ВНЗ. У мами залишився старший син", - розповіла Марія Николин, секретар сільради.
За її словами, дівчина ніколи не хворіла. Медики попередньо припускають, що стався раптовий серцевий напад і розрив міокарда. Остаточні причини смерті ще з'ясовують.
Однокласники й друзі Ірини Вереснюк розповідають, що дівчина дуже хвилювалася через ЗНО, боялася не вступити до вишу. А в останні тижні скаржилася на біль у грудях.
Джерело: Gazeta.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...