понеділок, 9 липня 2012 р.

Заборонено ходити в ліс


На Рівненщині тимчасово заборонено населенню відвідувати ліс

У зв’язку з високою температурою повітря та підвищеною пожежною небезпекою в лісах області, відповідно розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації, з 05 липня 2012 року тимчасово заборонено відвідування населенням лісових масивів в пожежонебезпечний період.

З метою запобігання пожежам у лісах області, відсьогодні заборонено відвідування їх населенням та в’їзд до них транспортних засобів, крім випадків, коли це обумовлено виробничою необхідністю і виконанням службових обов’язків.

Лісівники Рівненщини сподівається на розуміння громадянами ситуації, що склалася. Адже обмеження на відвідування тимчасові і запровадженні вимушено. Через спекотну погоду та відсутність опадів небезпека лісових пожеж значно збільшилася, а в більшості випадків вони трапляються саме через недбалість та безвідповідальність людей.

На сьогодні в держлісфонді Рівненської області виникло 25 пожеж.

Лісівники Рівненщини звертаються до мешканців Рівненщини з проханням дотримувати правил протипожежної безпеки, а для відпочинку обирати спеціально облаштовані рекреаційні майданчики.
Прес-служба Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...