пʼятницю, 6 липня 2012 р.

Втекли, щоб одружитись




Допоможіть повернути додому
№49, 5-7-2012
Працівники міліції розшукують 16-річну Русаліну Корсак із Сарн, яка пішла з дому 2 липня і зникла. Дівчина самовільно залишила дім, прихопивши з собою близько півтори тисячі доларів США та особисті документи. Разом з чоловіком віком 23-25 років втікачка збиралася їхати в Костопіль або Рівне, щоб одружитися. Місце перебування дівчини невідоме.

Прикмети зниклої: зріст 150-160 см, довге темне волосся з білими пасмами, обличчя кругле, очі чорні. Була одягнена у білу довгу футболку, барвисту спідницю, помаранчеві шльопанці на танкетці, мала білу сумку з червоними квітами та фіолетовий поліетиленовий пакет. Може бути одягнена в чорну довгу туніку з жовтими стразами, довгу чорно-білу спідницю.
Прикмети чоловіка: на вигляд 23-25 років, зріст 170 см, має чорне нестрижене волосся, худорляве обличчя, вдягнений в чорні окуляри, темну футболку і темні штани. Всіх, хто знає, де можна розшукати Русаліну Корсак, просять телефонувати: (03655) 3-40-57, 0959481904, 0673645046 або 102.

1 коментар:

  1. Наречену-втікачку з Рівненщини міліція знайшла на Волині. Майже три доби працівники міліції шукали 16-річну жительку Сарн, яка самовільно залишила місце проживання, прихопивши з собою близько півтори тисячі доларів США та особисті документи.
    До Сарненського райвідділу міліції звернувся батько зниклої 16-річної дівчини з проханням відшукати дитину. Як з’ясувалось, його донька самовільно залишила місце проживання, взявши з дому не лише гроші, а й паспорт. За попередньою інформацією, на таксі разом з невстановленим чоловіком відправились у напрямку міста Костополя. На розшук неповнолітньої негайно були задіяні працівники міліції міськрайвідділів, ВКМСД УМВС України в Рівненській області та Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області. Завдяки спільним зусиллям та проведеними оперативно — профілактичними заходами, 16-річну дівчину було знайдено на пляжі біля озера «Солдатське» у Ківерцях Волинської області. Там вона відпочивала спільно з 38-річним чоловіком, який розшукувався за вчинення крадіжки. Наречена-втікачка знала його давно, адже він є її родичем. Незаміжню дівчину працівники міліції уже повернули додому, а її нареченому — доведеться поспілкуватись із правоохоронцями.

    Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області.

    ВідповістиВидалити

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...