суботу, 7 липня 2012 р.

Як утопися, додому не приходь


Аномальна спека, яка цими днями панує у Рівненській області, вабить людей до водойм. Дорослі та діти хочуть поплавати, аби почуватися краще. Втім, на жаль, статистика загибелі на воді лише зростає.

5 липня у Рівненській області втопилися четверо людей, з них двоє дітей.Начальник Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах Анатолій Якимчук розповів, що у ставку с. Жалянка Гощанського району виявлено тіло жительки с. Люцинів 1970 р.н. А в ставку с. Залужжя Дубровицького району виявлено тіло місцевого жителя 1957 р.н.
 Жодних деталей із цих двох випадків невідомо, наразі ведеться розслідування і з’ясовуються усі деталі,  наголосив Анатолій Якимчук.
П’ятого липня втопилося і двоє дітей.
 Хлопчик у с. Корчів’я Костопільського району втопився у копанці, — зауважив Анатолія Якимчук. — А в р. Горинь поблизу с. Збуж Костопільського району втопилася дівчина 1999 р.н. Я постійно наголошую на тому, що річка Горинь дуже підступна. Дівчинка відпочивала з меншою сестричкою і з сусідкою. Тіло дівчини шукають водолази.
Загалом, з початку року в Україні втопилося понад 1000 людей. На Рівненщині 29 людей, а з початку купального сезону, 15 травня, — 15 людей, з них 2 дітей. Фахівці закликають: бути дуже обережним під час купання, а батькам не дозволяти дітям без супроводу дорослих купатися у водоймах.




Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...