середу, 27 липня 2011 р.

Рівненська Ванга


Ванга живе у Рівному

Лариса Дудка запевняє, якщо людина живе серцем, то вона буде щасливою
Провидиці Ларисі Дудці за допомогу вдячні багато людей

Бог дав їй усе. Природну красу, життєву мудрість та послав чимало можливостей, перспектив і випробувань долі. Рівненську провидицю Ларису Дудку, яка бачить долі людей і майбутнє, знають далеко за межами нашої області. Влітку цього року з її допомогою вдалося відшукати 15-річного Степана з села Стрільськ Сарненського району, який заблукав у лісі. Хлопця не могли знайти кілька днів чимало людей. У дарі рівнянки кореспондент “ПОРАДНИКА” пересвідчилася і на власному досвіді. Впевнена у собі, енергійна, життєрадісна і світла жінка за кілька хвилин розповіла про моє життя...
“Пророками бувають чоловіки, але ти сильна жінка і витримаєш все”
Три роки тому у директора одного з рівненських видань Лариси Дудки після хвороби відкрився надзвичайний дар: бачити долі людей, допомагати у лікуванні хворих, у вирішенні проблем і передбачати майбутнє. Жінка переконана: кожна людина від народження має свою місію (до речі, народилися вона на третій день Великодня) і головне на цьому шляху не схибити, тоді отримаєш все.
— Коли у мене з’явився цей дар, я почала чути голоси і бачити майбутнє, відкрилися всі канали і йде прямий зв’язок із небом. Я почула такі слова: “Ти будеш жінка-рентген і бачитимеш за океаном”. Спочатку було дуже складно розібратися в усьому, адже треба прийняти, слухати і йти по тій волі, яку диктують зверху. Дуже багато того, що спочатку було мені сказано, я не могла зрозуміти і подумати, що так буде. Та за ці три роки довелося пройти непростий шлях, — розповідає пані Лариса.
Жінка каже, що спочатку багато хто просто не вірив, що вона дійсно може передбачити майбутнє. Та після того, як вона передбачила політичні події, стихії — тоді їй повірили. Деякі прогнози збувалися одразу, інші — через певний час.
Через місяць, відколи у Лариси Дудки відкрився дар, жінка вирішила поїхати до Почаївської лаври до отця Лазаря.
— Дуже складно було до нього потрапити, але я бачила і знала, що ми зустрінемось. Я потрапила до нього на сповідь і розповіла, що почала бачити долі людей, і хочу служити Богу і не відмовлюся від цього. І він мені сказав: “Дочко, пророками бувають чоловіки, але ти сильна жінка і витримаєш все”. Я тоді і не думала, що це моє благословення. Але коли вийшла на вулицю, то побачила яскраве сонце, а в монастирі висвячували молодого монаха. Я зрозуміла, що це знак, — згадує пані Лариса. — Коли приїхала в гості до знайомих у Болгарію, то люди просили мене залишитися, називали мене українською Вангою.
Пізніше жінку чекала маса випробувань. Через деякий час у пані Лариси відкрився ще один дар — бачити хвороби людей і допомагати їм одужати. Дивлячись на людину, вона може розповісти про недуги, зняти біль, тиск. Вона ніколи не пройде повз людини, якій погано.
— Якщо знаю, що можу допомогти, я обов’язково це зроблю. Хоча це не так просто, бо треба відчувати і розуміти стан людей, яким допомагаєш. Коли ти чесно працюєш і лікуєш — віддаєш частину себе. До речі, людину можна лікувати лише тоді, коли ти її чуєш чи бачиш, а не по фотографії. Я бачу повністю діагноз людини, можу призначити лікування, — розповідає Лариса Дудка. — Мені йде інформація, як і чим треба лікувати. До речі, всі хвороби виникають через внутрішньо-душевний стан, тобто енергетичне засмічення організму. Є хвороби, які треба лікувати тільки медикаментозно, бо вони у запущеній стадії. У такому випадку справжні цілителі можуть допомогти лише переносити хворобу, а не одужати.
І хоч пані Лариса допомогла не одній людині, та каже, що насамперед кожен має сам собі допомагати, тобто робити профілактику організму.
— Люди не проходять медичні огляди у лікарів, не здають аналізи, відтак лікарі у них не можуть вчасно діагностувати хвороби, а потім хворі змушені віддавати тисячі гривень на лікування. Тому профілактика і діагностика хвороб — це найперше, що повинні люди робити самі для себе.

У бізнесі і в сім’ї допомагає знайти правильні рішення
Пані Лариса допомагає людям, які мають бізнес. Багатьох консультує уже більше року. Підказує, направляє, як діяти в тій чи інший ситуації, як зробити так, щоб усе було гаразд, як уберегтися від неприємностей.
— Річ у тому, що у мене прямий зв’язок із небом: маю питання — отримую відповідь і бачу, як це робити. Я — як провідник, людина, якій дано чути і бачити те, що кажуть там, зверху. Ключові слова приходять саме тоді, коли необхідні, — наголошує пані Лариса. — Допомагаю багатьом людям, які при владі. Незабаром вибори. І якщо Президентом України стане людина, яка візьме на себе відповідальність за людські життя, тоді Бог їй допоможе змінити ситуацію в країні.
Лариса Дудка розповідає, що кожна людина має силу. Але через те, що немає кому навчити її правильно використовувати, люди роблять помилки і мають купу проблем.
— Коли ти відчуваєш біль іншої людини і розумієш, що можеш допомогти, то треба це робити. На жаль, люди не знають, як правильно жити, немає нас кому навчити жити у любові та злагоді. Бо якщо людина не живе серцем, то вона ніколи не буде щасливою. Треба навчитися насамперед віддавати все по-справжньому, щоб отримати взамін, — наголошує пані Лариса. — Не усвідомлюють люди, що у всьому має бути межа. Адже криза почалася через те, що було все дозволено, людський негатив накопичувався і це все призвело до того, що почалася криза. Ні Бог не винний, ні влада — винні самі люди. Бо бажання і можливості перевершували межу. Не можна робити все те, що ти хочеш.
У майбутньому Лариса Дудка планує відкрити школу гармонізації людини.
— Проблеми у людей від того, що вони не вміють правильно жити, бути щасливими, робити добро, яке неодмінно повернеться, — пояснює пані Лариса. — Людина має бути чіткою у своїх вчинках. А зараз усі постійно думають про погане і не усвідомлюють, що думки наші матеріалізуються. І якщо думати, що результат початої справи буде негативним, то так воно і станеться. Якщо почистити енергетично організм, то змінюються думки і життя. Загалом, думки і вчинки — це наші рятівники або наші губителі. Адже по вчинкам нашим нам і буде. Інколи одне вчасно сказане слово змінює все в житті людини. І не можна жити у страху. Бо страх — це велика сила, яка негативно впливає на життя людини. І завжди потрібно відстоювати свою думку. Бо коли людина піддається страху, вона у своєму житті робить кілька кроків назад. І лише коли жити чесно, правдиво, йти правильним шляхом, тоді Бог допомагатиме і вестиме людину по життю.
Ще до пані Лариси звертаються сім’ї, які мають проблеми.
— Звертаються пари, які мають проблеми, ми сідаємо, починаємо обговорювати, адже багато чого залежить від жінки і від чоловіка, від їх стосунків. Люди задумуються, роблять усе правильно і потім приходять і дякують, що тепер живуть в мирі, в любові.

“Не можу відмовляти тим, кому потрібна допомога”
Пані Лариса каже, що після усіх випробувань, які послала їй доля, вона стала сильнішою.
— Змінився мій характер, я стала мудрішою. Коли бачу людину, то мені показують те, що треба зараз змінити в характері і в житті людини, і ніколи не відпущу її, якщо про це не скажу. Я не можу відмовляти людям, яким потрібна допомога. Адже бачу і знаю. І вже людина сама вирішує, чи використовувати мої поради. Вона може робити так, як вона хоче, але тоді життя її не зміниться і вона отримує те, що заслужила. Долю людини можна змінити. Проте є фатальні випадки, які сформувалися внаслідок людських вчинків і думок, а їм передують вчинки інших поколінь, то навіть Бог, який має велику силу, на це вплинути не може, — наголошує Лариса Дудка. — У всіх книгах про Бога написано, що Бог — це любов. Тоді як у нас говорять, що Бог карає. Бог нікого не карає, він дає шанси, щоб людина зрозуміла, як правильно жити. Якщо людина не користується цими шансами, Бог просто відпускає і людина не живе тим життям, яким треба, а тим, яким вона хоче і отримує проблеми та хвороби. Треба пам’ятати, що за все в житті потрібно платити.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...