неділю, 25 липня 2010 р.

Виїзна колегія в Немовичах




22 липня 2010 року за участю голови райдержадміністрації Анатолія Остапчука, заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ відбулось виїзне засідання колегії районної державної адміністрації на підвідомчій території Немовицької сільської ради.
В рамках заходу відбувся огляд та ознайомлення з роботою підприємств, установ та організацій, розташованих на території Немовицької сільської ради.
В с. Немовичі було оглянуто підприємство по виробництву паливних палетів, хлібопекарню, кафе-бар «У ґазди», підприємство об’єднання громадян «Журавушка» Всеукраїнської громадської організації онкоінвалідів «Спілка онкоінвалідів», приватне підприємство Мички С.М., немовицьку ЗОШ І-ІІІ ст., їдальню Тинненського ССТ, фельдшерсько-акушерський пункт с.Немовичі, сільську раду, Магазин «Мрія». В с. Катеринівка відвідали дитячий дошкільний навчальний заклад с. Катеринівка, Катеринівську ВК-46, Катеринівську ЗОШ І ст., клуб с. Катеринівка.
Теоретична частина засідання колегії проходила на базі Будинку культури с. Немовичі. На порядок денний виносились питання: про практику роботи виконкому Немовицької сільської ради по виконанню делегованих повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», про надання послуг з механізованих сільськогосподарських робіт населенню району, про забезпечення виконання в Сарненському районі Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування» та підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації у першому півріччі 2010 року.
Як підсумок, виконавцям доручено доопрацювати відповідні проекти розпоряджень та подати їх на підпис голові районної державної адміністрації до 23 липня 2010 року.
По закінченню засідання колегії, голова райдержадміністрації Анатолій Остапчук подякував Немовицькому сільському голові Володимиру Онищуку, а також окремим керівникам установ, що знаходяться на підвідомчій території Немовицької сільської, за проведену роботу по підготовці до виїзної колегії райдержадміністрації. Анатолій Остапчук подав пропозицію нагородити до Дня незалежності Володимира Онищука почесною грамотою райдержадміністрації.
Наступне засідання виїзної колегії райдержадміністрації відбудеться на підвідомчій території Селищенської сільської ради.

2 коментарі:

  1. Значить в селі все нормально,якщо грамоту Голові
    дають.Але краще б дали гроші.

    ВідповістиВидалити
  2. Щось не зрозуміло..Адже делеговані повноваження
    надано адміністраціям, а не радам і тим більше обраному Голові села.Щось в районі все йде на перекосяк.

    ВідповістиВидалити

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...