четвер, 29 липня 2010 р.

Які наслідки несе нам перевернутий прапор?


Все, що коїться з президентом Януковичем останнім часом – це Боже провидіння (або диявольські витребеньки).
То він від удару яйця впав, то двері Верховної ради у нього перед носом самі зачинилися. То, цілуючи ікону в Святогорській лаврі на Донеччині, вдарився лобом у скло. І, насамкінець, коли покладав з Медвєдєвим поминальний вінок, цей же вінок впав йому на голову. Бог, напевне, усіма цими знаками попереджає націю про велику біду, яку нестиме цей президент Україні. А диявол тішиться і прагне накапостити нам все більше і більше.

Ось і днями на саміті СНД у Лівадійському палаці хто, як не диявол, „водив” за руку президента Януковича і його протокольну службу, коли розставляли прапори держав-учасниць СНД. З’ясувалося, що український прапор перевернутий вверх ногами: жовтий колір зверху, а синій – знизу.
Хоча й за законами геральдики так і повинно би бути. Ще за часів УНР у нас був жовто-синій прапор. Пам’ятаєте у Володимира Сосюри: «Жовто-сині знамена затріпотіли на станції знов. І до юрби полонених сам курінний підійшов».
Січові стрільці у роки Першої світової війни ходили у бій під жовто-синіми прапорами. Тож недарма саме на Заході України досі говорять «жовто-блакитна фана».
Але Верховна рада затвердила символи держави. І там є чіткий опис державного прапора, де однозначно синій подається як верхній, а жовтий — як нижній. А хтось із протокольної служби Януковича перевернув прапор. Чи зробив він це зумисне, чи водив його рукою диявол, нехай дізнаються ті, хто повинен дізнаватися. І відповідно відреаґувати на це. Хоча досі ми не почули навіть натяку про реаґування. Окрім того, фотографії з перевернутим державним прапором України з офіційного сайту президента зникли.
А які наслідки несе нам перевернутий прапор? На флоті є усталена традиція: коли корабель здається у полон, він вивішує білий прапор та поряд з ним підіймає перевернутий догори ногами прапор своєї держави. Ось так.
Виходить, Янукович здався у полон СНД?! А заправляє в СНД Росія. Наш президент перевернув прапор і здав Україну в полон Росії!
Тож доводиться замислитися серйозно над питанням: чи перевернутий прапор України на саміті СНД був випадковістю, чи, може, російські шпигуни в оточенні Януковича вже починають діяти відкрито. Хоча, власне, вони ніколи й не приховували своїх планів стосовно Української держави. Сьогоднішні владці в Україні – це переконані та аґресивні російські (зауважте, не українські, а російські – П. К.) націоналісти.
Тож президент Янукович вже виконав справу Медвєдєва-Путіна – здав Україну Росії.

2 коментарі:

  1. Україну здали.Після відпустки Януковича на ВР
    почеплять Білий прапор і всі будуть мовчати.

    ВідповістиВидалити
  2. А через деякий час народні слуги напишуть в мемуарах,як вони героїчно мовчки здали державу.

    ВідповістиВидалити

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...