понеділок, 12 березня 2012 р.

Керівники «Клесівського лісового господарства», які закупили Toyotu Camry звільнені


Керівники «Клесівського лісового господарства», які закупили Toyotu Camry звільнені
Переглядів Переглядів: 378  Обговорень Обговорень: (0)

Про це йшлося під час колегії в Державному агентстві лісових ресурсів щодо питання про притягнення до відповідальності посадових осіб, які порушили розпорядження Уряду про заборону купувати дорогі автомобілі та іншу техніку невиробничого призначення.
У департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ, директор державного підприємства «Клесівське лісове господарство» Рівненської області Михайло Ониськевич і головний бухгалтер цього підприємства Марія Опалько, які закупили автомобіль Toyota Camry в обхід заборони, звільнені з посад, поввідомляє Тakeinfo.

Договір про закупівлю автомобіля бізнес-класу Toyota Camry AR 545 від 18.01.2012 року розірвано, результати тендера скасовані. Кошти, які були авансовані на це придбання, будуть повернуті на розрахунковий рахунок «Клесівського лісового господарства».
Водночас розглядається питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності керівника Рівненського обласного управління лісового господарства Володимира Грицайчука, головного бухгалтера цього управління Йосипа Брички, начальника фінансового управління Державного агентства лісових ресурсів Галини Байраківської та заступника голови ДАЛР Ігоря Шишова, які погодили купівлю зазначеного автомобіля за власні кошти державного підприємства.
В Держлісресурсів видано наказ про заборону купівлі легкових автомобілів, дорогої офісної техніки, мобільних телефонів, меблів тощо під будь-яким приводом, в тому числі за власні кошти.
Нагадаємо, ДП «Клесівське лісове господарство» на Рівненщині 18 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Агат авто» на придбання легкового автомобіля Toyota Camry 3.5 А/Т (5N) вартістю 422 тис. грн. У технічному завданні конкурсної документації вказано, що планується придбати «автомобіль вантажний (сміттєзбирач – автомобіль для вивезення сміття)».


Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...