неділю, 6 лютого 2011 р.

Рівненські закохані

У конкурсі "Закохані. Рівне" вже два десятки учасників [ФОТО]

Портал OGO.ua та фотостудія "У Фарватері істин" до Дня Святого Валентина проводять перший фотоконкурс "Закохані. Рівне".
Читайте також:
У зв’язку із відкриттям автостанції “Чайка” зміняться і схеми руху деяких маршруток Рівного. Втім, коли саме автобуси почнуть їздити по-новому, поки невідомо.
— Ми виконали практично 90 відсотків рекомендацій науковців, які вивчали пасажиропотоки міста, що стосувалися деякого збільшення кількості автобусів на окремих маршрутах. Згідно з ними, два маршрути взагалі змінили схеми руху, — каже начальник міського управління транспорту і зв'язку Віталій Миронюк.
Зокрема, це стосується маршруту №50 (вул. Коновальця — “Аеропорт”), який тепер буде зв’язувати мікрорайон Північний, автовокзал “Чайка” із залізничним вокзалом та аеропортом. Також передбачена зміна руху на маршруті №56, який курсував з вулиці Струтинської до залізничного вокзалу. Тепер він буде рухатися із заїздом на автостанцію “Чайка”. Почнуть діяти ці зміни відтоді, як запрацює нова автостанція.
Між тим відкриття цієї автостанції у Рівному знову відклали на невизначений термін.
— Усі автовокзали, які вводяться в дію після 1 січня 2011 року, обов’язково повинні пройти комісійну атестацію Автотранспортної служби України. На підставі цього рішення комісії виписується свідоцтво і присвоюється клас автостанції. Через відсутність цього документа ми не можемо відкрити автостанцію, хоча вона вже готова, персонал підібраний і навчений, вся техніка для обслуговування приміських автобусів вже є, погоджене питання в адміністрації. На жаль, через відсутність свідоцтва точної дати відкриття назвати не можу, — пояснює Віталій Миронюк. 
Між тим, за словами чиновника, вже у лютому буде проведений черговий конкурс на перевезення. Саме там і будуть визначені підприємці, чиї автобуси додатково курсуватимуть за певними маршрутами. Передбачається, що їх кількість збільшиться на маршрутах №30, 45, 50 та 51.

Про що мовчить реклама "Лазолвану"? [Розслідування]

Детальніше про конкурс тут

№19 Іванна Місюк 





№20 Олена Новак-Семенович та Андрій Семенович



Участь в інтернет-конкурсі можуть взяти всі охочі. Для цього необхідно надіслати лист на e-mail: dyug@ukr.net з такою інформацією: ПІБ закоханої пари, адреса проживання, контактний телефон (обов’язково) та коротеньку історію вашого кохання. До листа необхідно додати одне або більше фото розміром до 2 Мгб.

Детальніше про конкурс тут

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...