четвер, 24 лютого 2011 р.

Мешканець села В. Вербче Сарненського району намагався зарубати свого 27-річного односельчанина


20:55, 23.02.2011
Фото: provolyn.com
Фото: provolyn.com

У Рівненській області 24-річний мешканець села В. Вербче Сарненського району намагався зарубати свого 27-річного односельчанина. Потерпілого з відкритою черепно-мозковою травмою, рубленою раною голови та забоєм головного мозку було доставлено у Костопільську ЦРЛ.

Як повідомили ZAXID.NET у обласному управлінні міліції, між чоловіками, котрі разом працювали у приватного підприємця в Костополі, склалися неприязні стосунки.
Відтак, 19 лютого, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння 24-річний молодик,  мешканець села В. Вербче Сарненського району, обухом сокири наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму 27-річному односельцю.
Потерпілого, котрий втратив свідомість, госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської обласної  лікарні.
Нападника, котрий намагався сховатись у лісі, спіймали. Він наразі перебуває в ізоляторі тимчасово утримання Костопільського райвідділу міліції. За фактом замаху на вбивство порушено кримінальну справу за ч.2 статті 15 та ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...