вівторок, 18 грудня 2012 р.

МНС Рівненщини рятує від сніговіїв


Протягом трьох днів силами МНС Рівненщини із снігових заметів врятовано понад 160 громадян та вивільнено більше 67 одиниць автотранспорту (ОНОВЛЕНО)
         
       Підрозділами Територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у Рівненській області протягом трьох  днів  для на надання допомоги громадянам при ускладнених погодних умовах було здійснено 44 виїздів. У результаті вжитих заходів силами МНС із снігової пастки було врятовано 160 людей з них 40 дітей та вивільнено 67 одиницю автотранспортної техніки з яких: 11 карет швидкої медичної допомоги, 11 пасажирських мікроавтобусів, 41 легкових та 5 вантажних автомобілів. До заходів з подолання наслідків негоди залучалося понад 200 рятувальників та 40 одиниць пожежно-рятувальної техніки. За допомогою спеціальної інженерної техніки продовжується розчищення доріг місцевого значення,  на території Рівненського та Гощанського районів  за допомогою автомобіля БАТ-2 аварійно-рятувального загону спецпризначення області. Разом з тим працівниками державної пожежно-рятувальної частини №19 Радивилівського району на відрізку траси Київ-Львів між населеними пунктами Радивилів-Броди, постійно здійснюється підвіз продуктів харчування водіям та пасажирам транспортних засобів, які стоять у сніговому заметі.

           У всіх підрозділах МНС області створено резервні оперативні групи. Цілодобово роботу рівненських рятувальників координує перший заступник начальника ТУ МНС в області підполковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...